Muscle Line 100% Ultra Pure Whey Protein 900 g

Muscle Line 100% Ultra Pure Whey Protein 900 g

Gyártó: Muscle Line
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 7.300HUF Nettó: 6.697HUF

Kapható választék:

Leírás

Kiszerelés: 900 g (30 adag)

  • befolyásolja a bőr alatti zsír elvesztését, miközben védi az izomszövetet
  • karbantartja a vércukorszintet 
  • támogatja az immunrendszer működését

A 100% Ultra Pure Whey Protein egy fehérje koncentrátum, a legfinomabb minőségű tejsavófehérje tartalommal. 100% Ultra Pure Whey Protein támogatja az izomszöveteket, az izomtónus regenerálodását és kiegyensúlyozza a testsúlyt. A tejből származó savófehérje, magas minőségű teljes fehérjeforrásként szolgál, amely az esszenciális aminosavak teljes körét biztosítja.

Javasolt használat: 1 adag – 1 adagolókanál. Keverjen össze 1 adagolókanál 100% Ultra Pure Whey Protein-t 200 ml vízben vagy sovány tejben. Fogyassza edzés után.

Fogyaszthat akár 3 adagolókanál 100% Ultra Pure Whey Protein is naponta.

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termék táplálékkiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot! A készítményt nem alkalmazahatják terhes vagy szoptató nők! Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a terméket, ha még nem múlt el 18 éves, ha betegségben szenved vagy betegségre gyanús, vagy ha gyógyszert szed! Tárolja hűvös, száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől! Gyermekektől távol  tartandó!

Tápanyag-összetétele: