Rólunk

Mi, a Vita Line Sport, egy olyan céget képviselünk, amely a prémium sport étrendkiegészítők széles választékát kínálja a felhasználóbarát weboldalunkon (www.megabody.hu) keresztül.
A Megabody elsősorban a hivatásos sportolókat és a mindennapi edzést kedvelőket célozta meg termékeivel.

Romániában 2008 óta vagyunk jelen a piacon és az évek során, szolgáltatásaink minőségén keresztül nagyszámú ügyfeleink bizalmát megszerezve, Románia legnagyobb táplálékkiegészítő vállalatává váltunk.

Most szeretnénk ezt a tapasztalatot Magyarországra hozni, hangsúlyt fektetve a maximális ügyféltámogatásra és elkötelezve az ügyféle

A Megabody jól ismert és díjnyertes nemzetközi márkákat árul. Az alábbiakban betűrend szerint vannak felsorolva:

A Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN®)-t 2001-ben alapították és azóta világvezetővé vált a sport táplálékkiegészítők piacán a hajthatatlan elhivatottsággal létrehozott dinamikus, élvonalbeli és eredményeket produkáló termékein keresztül. A BSN termékei, és maga a márka több mint 35 táplálékkiegészítő-díjat nyert az elmúlt 6 év lefolyása alatt, többet, mint bármely más márka az iparágban.

Csak az Eredmény számít! Ez a Cellucor szlogenje. A Cellucor egy olyan innovatív cég, amely nemzetközileg jutalmazó kiegészítőket gyárt, és szerte a világon. A Cellucor különösen pozitívan befolyásolta az egyes sportolók életminőségét.

A legmagasabb minőséget, funkcionalitást és tartósságot nyújtó kesztyűk és kiegészítők gyártásával a Chiba sikeresen meghódította a globális piacot. A Chiba kiegészítők Németországban készülnek és több mint 150 éve vannak forgalomban.

 

A Dedicated név a sportteljesítmény és az izomfejlesztés kiegészítőinek a neve. Céljuk egyszerű - a bolygó leghatékonyabb sportcsomagjainak felszabadítása. Nem csak azért, hogy segítsen neked elérni az eredményeket, hanem azért, hogy segíts neked a lehető leghatékonyabb módon emberileg megvalósítani.

 

A Dymatize Nutrition 1994-ben alapult, és nagyon rövid idő alatt vezető szerepet tölt be a kiegészítők piacán. Ez a vállalat még mindig élen áll, és több mint 50 országban értékesítette a kiegészítőket.

Az Muscle Line-t azzal a fő céllal hozták létre, hogy piacra dobjon egy olyan termékcsaládot, amely a prémium össztevők körültekintő létrehozásával és az első osztályú étrendkiegészítők -bármilyen kompromisszum nélkül történő fogyasztásával minden más márka helyébe léphessen. A Muscle Line a mai napig a legjobb étrendkiegészítőket kínálja a fogyasztóknak, ezáltal egy hosszabb és egészségesebb életmódot biztosít,ugyanakkor megfelel az Európai Unióban a legszigorúbb gyártási és táplálkozási előírásoknak. A Muscle Line-t az Egyesült Királyságban gyártják csakis kizárólag a legkiválóbb nyersanyagokból, amelyek tökéletesen össze vannak hangolva, hogy megfelelő támogatást nyújtson a legigényesebb sportolóknak is minden versenyen.

Az Isopure a Nature's Best által létrehozott kiegészítők sorszáma. Az Isopure csak tejsavófehérje-izolátumokat használ, melyet az összetevők minőségének ismeretében ismerünk el. A kiegészítők márkája a legjobb kiegészítők tetején van a világon, és 2015-ben a Bodybuilding Awards díjazott.

A MusclePharm egy díjnyertes és  világszerte vezető sport-étrendkiegészítői márka. A MusclePharm klinikailag tesztelt, biztonságos és hatékony összetevőkkel segíti a sportolókat céljuk elérésében.

A MuscleTech táplálékkiegészítők a legjobb minőségű összetevőkből állnak. Már több mint 10 éve a MuscleTech márkanév egyet jelent az első osztályú minőséggel, és vezető szerepet tölt be a világ táplálékkiegészítői között.

A MyProtein Európában, az USA-ban és Kínában a nők és a férfiak táplálékkiegészítőit forgalmazza. A MyProtein célja, hogy a legmagasabb szintű kiegészítőket a legalacsonyabb áron kínálja a piacon.

Az Optimum Nutrition egyedüli gyártó a világon amely minden kategóriából gyárt táplálékkiegészítőket. 1986-ban lett alapítva,ON volt az első cég , amely Kazein kiegészítőket gyártott és egyedüli cég, amelynek sikerült első helyét megtartania a top-kiegészítők listáján a 100% Whey Gold Standard-al az egész világon,a legjobb tejsavó fehérje kiegészítő.

Az Universal Nutrition támogatja a sportolókat, férfiakat vagy nőket  a nehéz edzések folyamán, a legújabb táplálékkiegészítőket biztosítva számukra. Az Universal Nutrition 1977 óta a sport táplálékkiegészítők egyik csúcsgyártója, bár a táplálékkiegészítői ipar folyamatosan fejlődik, néhány ötlet ugyanaz marad. A Minőség.Őszinteség. Integritás. Tisztelet. Az Universal Nutrition ezeket az értékeket népszerűsíti.