BSN Amino X 435 g

BSN Amino X 435 g

Gyártó: BSN
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 5.700HUF7.500HUF Nettó: 5.229HUF

Kapható választék:

Leírás

Kiszerelés : 435 gr (30 adag)

Az Amino X az első aminosavan alapuló pezsgőtabletta készítményt, ami 10 gr aminosavat tartalmaz 1 adagban , beleértve a BCAA –t .

A termék következő jellemzőkkel rendelkezik:

• javítja a fehérjeszintézist
• visszaállítja az izom glikogén raktárát
• anti-katabolikus
• gyorsítja az izomregenerálódást
• növeli a kitartást 

Javasolt használat:1 adag BSN Amino X 14,5 gr ,ami  3/4 adagolókanálnak (háromnegyed adagolókanálnak) felel meg . Edzés közben vagy közvetlenül edzés után fogyasszuk .

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termék táplálékkiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot! Kérdezze meg  kezelőorvosát, mielőtt elkezdi szedni a AminoX táplálékkiegészítőt ,ha betegségben szenved vagy gyógyszeres kezelés alatt áll!
A termék potenciálisan allergén anyagot tartalmaz: szóját (lecitint)! A készítményt nem alkalmazahatják terhes, terhességet tervező ,szoptató nők és fiatalkorúak! A készítményt nem alkalmazhatja olyan személy aki hajlamos a kiszáradásra vagy aki magas hőmérsékletre van kitéve. Csökkentse az adagot, vagy ne használja a terméket, ha mellékhatásokat észlel, mint például az álmatlanság, a remegés érzése , szédülés, idegesség, fejfájás vagy gyors szívdobogás. Tárolja hűvös, száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől! Gyermekektől  távol  tartandó!

Tápanyag-összetétele: