BSN N.O.-Xplode Legendary Pre-Workout 1.05 kg

BSN N.O.-Xplode Legendary Pre-Workout 1.05 kg

Gyártó: BSN
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 12.200HUF15.000HUF Nettó: 11.193HUF

Kapható választék:

Leírás

Kiszerelés : 1.05 kg 

BSN N.O.-Xplode Pre-Workout Igniter támogatja:

• robbanó energiát
• fokozott ellenállást
• csúcsteljesítményt
• koncentrációt és az izomerőt

BSN táplálékkiegészítők forradalmasította a piacot, amikor elkészítette ezt az új nitrogén-oxid , N.O.-Xplode Pre-Workout Igniter formulát. Koncentráltabb formula, ezt az edzés előtti táplálékkiegészítőt azért hozztuk létre , hogy támogasson az egész edzés során, így több energiát , kitartást és jobb teljesítményt biztosítva.Jobb az íze, és nagyon könnyedén összekeverhető.

Javasolt használat: 1adag 20 gr – 1 adagolókanál. Keverjük össze 1 adagolókanál BSN N.O.-Xplode Pre-Workout Igniter –t  120-180 ml hideg vízzel. Fogyaszuk 20-30 perccel edzés előtt.

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termék táplálékkiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot! Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a táplálékkiegészítőt, ha gyógyszert szed vagy  gyógyszeres kezelés alatt áll. Ne használja hosszú ideig anélkül, hogy beszélne orvosával! Allergének! Ezt a terméket egy olyan gyárban gyártották,ahol feldolgoztak szója, tej, dió, tojás és glutént tartalmazó termékeket! A készítményt nem alkalmazahatják fiatalkorúak, terhes, terhességet tervező, szoptató nők, valamint olyan személyek akik érzékenyek a béta-alaninre, koffeinre vagy niacinra! Ne fogyasszon koffeint más forrásokból, ha használja ezt a táplálékkiegészítőt. A táplálékkiegészítő 150 mg koffeint tartalmaz adagonként (20 gr-ban)! Tárolja hűvös, száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől! Gyermekektől  távol  tartandó !

Tápanyag-összetétele: