Muscle Line BCAA 200 Tabs

Muscle Line BCAA 200 Tabs

Gyártó: Muscle Line
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 4.300HUF Nettó: 3.945HUF
Leírás

Kiszerelés: 200 tabletta (100 adag)

A BCAA elágazó láncú aminosavak esszenciális aminosavakat tartalmaz, amelyek a Leucin, Izoleucin és Valin, a legfontosabb aminosavak az izomszövet építésében és javításában. Ezeket esszenciális, azaz nélkülözhetetlen aminosavaknak nevezzük, mivel az emberi szervezet nem képes az előállítására és nélküle nem tud működni, így táplálkozásunk során kell bevinni a szükséges mennyiséget. 

Az intenzív edzés során az elágazó láncú aminosavak átalakulnak és energiaforrásként szolgálnak. A BCAA gátolja az izom veszteséget, nagymértékben segíti a nitrogénretenciót, amely az izmok növekedésével jár, így segíti megtartani az energiatermelés folyamatát. A BCAA csökkenti az intenzív fizikai és mentális megterhelések nyomán fellépő fehérje lebomlását. Ezen felül a BCAA szabályozza a vércukorszintet, segíti a bőr, csont- és izomszövet regenerálódását, serkenti és támogatja a fehérjeszintézist , csökkenti a bőr alatti zsírszövetet, és fejleszti az erőt és az izomtömeget.

  • fokozza a regenerálódást edzés után
  • hatással van a minőségi izomtömeg növekedésre

Javasolt használat: 1 adag – 2 tabletta. Fogyasszon  2 tablettát 30-45 perccel edzés előtt és 2 tablettát rögtön edzés után.

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termék táplálékkiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot! A készítményt nem alkalmazahatják terhes vagy szoptató nők! Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a terméket, ha még nem múlt el 18 éves, ha betegségben szenved vagy betegségre gyanús, vagy ha gyógyszert szed! Tárolja hűvös, száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől! Gyermekektől távol  tartandó!

Tápanyag-összetétele: