Muscle Line Power Mass 2.3 kg

Muscle Line Power Mass 2.3 kg

Gyártó: Muscle Line
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 7.700HUF Nettó: 7.064HUF

Kapható választék:

Leírás

Kiszerelés: 2.3 kg (10 adag)

A Muscle Line létrehozott egy olyan tömegnövelőt, amely tökéletesen megfelel azoknak, akik izomtömeg és súly növekedést szeretnének. A Power Mass a legjobb minőségű fehérjéből készült, 33 gramm fehérjét és 124 gramm szénhidrátot tartalmaz adagonként. A Power Mass kiegészíti az egészséges és változatos étrendet, jelentősen hozzájárulva a legjobb minőségű fehérjével. 

Ideális módon támogatja az izmok helyreállítását és az új izomszövet építését, az íze finom és gyorsan felszívódik a szervezetben.

Javasolt használat: 1 adag – 5 adagolókanál. Keverjen össze 5 adagolókanál Power Mass-t  330-440 ml vízben vagy tejben. Fogyassza edzés után.

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termék táplálékkiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot! A készítményt nem alkalmazahatják terhes  vagy szoptató nők! Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a terméket, ha még nem múlt el 18 éves, ha betegségben szenved vagy betegségre gyanús, vagy ha gyógyszert szed! Tárolja hűvös, száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől! Gyermekektől távol tartandó!

Tápanyag-összetétele: