MuscleTech Nitro-Tech Performance Series 1.8 kg

MuscleTech Nitro-Tech Performance Series 1.8 kg

Gyártó: Muscletech
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 18.900HUF Nettó: 17.339HUF

Kapható választék:

Leírás

Kiszerelés: 1.8 kg (41 adag)

Egy száraz izomépítő tejsavófehérje izolátum kreatinnal és aminosavakkal megerősített formulában.
A Nitro-Tech egy a legfrissebb klinikai kutatások eredményei alapján és legújabb technológiai fejlesztések felhasználásával megalkotott tejsavó-fehérje formula, mely gyorsabb száraz izom- és erőnövekedést generál, mint bármely más formula a fehérje-kiegészítők világában.

A Nitro-Tech az első olyan formula, melynek speciális fehérjemátrixát szabad L-alaninnel, L-glicinnel és L-taurinnal erősítettük meg, mely keverék úgy lett megtervezve, hogy az esszenciális és proteinogén (fehérje építő) aminosavak gyorsan megemésztődjenek, majd jussanak a véráramba, így elősegítsék a sejtregenerációt és növekedést. Ezek alapján nem meglepő módon a Nitro-Tech az ideális választás az edzés utáni gyors aminosav bevitelhez.

Alanin: a második legnagyobb mennyiségben felhasznált aminosav az izomfehérjék szintézisében, és a legfontosabb aminosav az edzések közbeni energiaellátás biztosításában. Szakértők szerint az edzés utáni, gyors alanin bevitel segít leküzdeni az izomlázat és serkenti a fehérjeszintézist
Glicin: számos biológiai folyamat nélkülözhetetlen eleme, így részt vesz az izomfehérjék felépítésében.
Taurin: az izomsejtekben második legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav, mely fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét és optimalizálja a tápanyaghasznosítást!

A Nitro-Tech minden egyes adagja 3 gramm kreatin monohidrátot tartalmaz, mely napjaink legtöbbet kutatott és legtöbbet bizonyított legális teljesítményfokozója! A Nitro-Tech tejsavó mátrixához adagolt kreatin drámai módon javítja a fehérje formula izomépítő és teljesítményfokozó hatását. 

A Nitro-Tech Performance tejsavó fehérje, amely 30 gr ultra tiszta fehérjét tartalmaz,minden egyes adagban, főleg extra magas minőségű tejsavó izolátumból, ultra-szűrt tejsavó koncentrátumból és hidrolizált tejsavó izolátumból, minimális zsír és szénhidrát kíséretében!

A Nitro-Tech a Multi-Phase szűrési technológia segítségével volt szűrve a kevesebb zsír, laktóz és szennyezés érdekében. Kevesebb, mint 1 gr szénhidrátot és 1,5 gr zsírt tartalmaz egy mérőkanálban. Ezenkívül, 3 gr kreatin-monohidrátot is tartalmaz, amely elősegíti az izomtömeg és az erő növelését .Tudományosan igazolt eredmények alapján a Muscletech Nitro-Tech formulájának segítségével 6 hét leforgása alatt 4 kilogramm szárazizom növekedés érhető el szemben az átlagos tejsavó fehérjékkel, amelyek mindössze 2,2 kilogrammos növekedést tesznek ez idő alatt lehetővé.Ideális azok számára, akik szeretnének jobb erőteljesítményt és izomtömeget.

A Nitro-Tech Performance előnyei

  • javítja az erőnlétet és a teljesítményt
  • támogatja a tiszta izomtömegnövekedést
  • támogatja az idegrendszer működését
  • javítja a pszichikai és fizikai teljesítményt
  • aminosavat nyújtó táplálékkiegészítő
  • 30 gr fehérjét tartalmaz
  • 3 gr kreatin-monohidrát egy adagban

Javasolt használat:1 adag Nitro-Tech 1 adagolókanálból áll. Keverjen össze 1 adagolókanál (44 gr) Nitro Tech –t 400 ml vízben vagy tejben. Fogyassza edzés után.

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termék táplálékkiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot! A termék potenciálisan allergén anyagot tartalmaz: tej és szója! A terméket egy olyan létesítményben gyártották, amely feldolgoz tojást, búzát és mogyorót tartalmazó termékeket! Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a táplálékkiegészítőt, ha gyógyszert szed vagy  gyógyszeres kezelés alatt áll! Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdene egy táplálkozási programot vagy egy edzésprogramot! A készítményt nem alkalmazahatják terhes  vagy szoptató nők! Gyermekektől távol tartandó!

Tápanyag-összetétele: