MuscleTech Platinum 100% Glutamine 302 g

MuscleTech Platinum 100% Glutamine 302 g

Gyártó: Muscletech
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 6.000HUF Nettó: 5.505HUF

Kapható választék:

Leírás

Kiszerelés: 302 gr (60 adag)

A Platinum 100% Glutamine egy extra magas minőségű, gyógyszerészeti tisztaságú L-glutamin formula, mely adagonként 5 gramm L-glutamint tartalmaz, mely pontosan akkora dózis, amire a száraz izomnövekedés fokozásához és a regeneráció gyorsításához szükséges! A glutamin az izomszövet aminosav állományában legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav, annak több mint 60%-át adva! Kiegészítő fogyasztása klinikailag igazolt hatékonysággal fokozza a száraz izomtömeget, a fizikai teljesítőképességet, gyorsítja az edzés utáni gyors regenerációt, a glicocen raktár helyreállítását, a fehérjeszintézist , javítja az immunrendszer működését és az emésztőrendszer egészségét!

Amikor keményen edzel az izmok elveszíthetnek akár 50% -ot is a glutamin raktárból, ezért a sportolóknak nagyon fontos  a glutamin kiegészítése.

Javasolt használat: 1 adag – 5 gr, ami 1 adagolókanál. Keverjen össze 1 adagolókanál Platinum 100% Glutamine-t 200-250 ml vízben. Javasoljuk, hogy fogyasszon 1 adagot 45-60 perccel az edzés előtt és 1 adagot 15-30 perccel edzés után.

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termék táplálékkiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot! Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdene egy táplálkozási programot vagy egy edzésprogramot!
A terméket egy olyan létesítményben gyártották, amely feldolgozott potenciálisan allergén összetevőket: tejet, tojást, halat és kagylót! A készítményt nem alkalmazahatják terhes  vagy szoptató nők! Gyermekektől távol tartandó! Tárolja hűvös, száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől!

Tápanyag-összetétele: