MuscleTech Premium Mass Gainer 5.4 kg

MuscleTech Premium Mass Gainer 5.4 kg

Gyártó: Muscletech
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 17.500HUF Nettó: 16.055HUF

Kapható választék:

Leírás

Kiszerelés: 5.4 kg ( 16 adag)

Az Új 100%-os Premium Mass Gainer segít kielégíteni az egyedi igényeid azáltal, hogy 1430  kalória mellett 70 gramm magas minőségű fehérjét és 286 gramm szénhidrátot tartalmaz minden adagjában, tejjel keverve. Tudományosan bizonyítottan tartalmazza a nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, aminosavakat ezzel segítve téged az izomépítésben. A 100% Premium Mass Gainer erőt és kitartást biztosít az edzés során, és gyorsítja a regenerálodást edzés után.

Ez a táplálékkiegészítő nagyon könnyedén keverhető, és nagyon ízletes.

Javasolt használat: 1 napi adag – 2 adagolókanál. A  2 adagolókanál adagot két részbe osztjuk. Fogyasszon 1 adagolókanállal  az edzés után és 1 adagolókanállal lefekvés előtt. Keverjen össze 1 adagolókanál 100% Premium Mass Gainer-t 350-500 ml hideg vízben vagy sovány tejben egy turmixgéppel vagy shakerrel.

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termék táplálékkiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot! A készítményt nem alkalmazahatják fiatalkorúak , terhes vagy szoptató nők! Gyermekektől távol tartandó!

Tápanyag-összetétele: