ON Gold Standard 100% Whey 2.2 kg

ON Gold Standard 100% Whey 2.2 kg

Gyártó: Optimum Nutrition ON
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 14.490HUF17.500HUF Nettó: 13.294HUF

Kapható választék:

Leírás

Kiszerelés: 2.27 kg

A 100% Whey Gold Standard az Optimum Nutrition-tól, 11 éve folyamatosan az első helyezett  az Év Kiegészítője és az Év Fehérje Koncentrátumja kategoriákban ,az amerikai Bodybuilding.com által szervezett rangos Táplálék Kiegészítő versenyeken . 2015-ben,a 100% Whey Gold Standard elnyerte a legjobb ízű fehérje  koncentrátum-nak járó díjat!

A tejsavó fehérje ismeretes arról,hogy gyorsan és kiválóan felszívódik és hogy egy gazdag aminosav forrás,amely serkenti az izomszövet újjáépítési folyamatát.A savófehérje izolatum a jelenleg létező legtisztább formája a tejsavó fehérjének és a fő összetevője az ON 100% Whey Gold Standard-nak. A hidroizolátum savófehérje a fehérje osztály által alkotott alacsony molekulatömegű úgynevezett tejsavó peptidből áll, amelynek érdeke, hogy gyorsan és könnyedén felszívódjon a szervezetben. A tejsavó fehérje-izolátum és a hidrolizált tejsavó peptidek a legjobb minőségű savófehérje. Prémium minőségű ultra-szűréses tejsavó koncentrátummal kiegészítve,adagonként 25 gramm fehérje gondoskodik az izomzat megfelelő tápanyag utánpótlásról.

Minden egyes adag 100% Whey Gold Standard körülbelül 25 gramm fehérjét tartalmaz,amely gyorsan felszívódik; alacsony a zsír, a koleszterin és a latóz tartalma. Az ON 100% Whey Gold Standard speciális fehérje keverékre épül :

  • Mikroszűrt Tejsavó Fehérje Izolátum
  • Ultraszűrt Tejsavó Fehérje Koncetrátum
  • Hidrolizált Tejsavó Peptidek

Javasolt használat: 30.4 gr – ból áll ki 1 adag ON 100 % Whey Gold Standard .1 adag - 1 adagolókanálból áll. Keverjen össze 1 adagolókanál (30.4 gr ) ON 100% Whey Gold Standard port  200 - 250 ml vízben vagy sovány tejben. Edzés után fogyasszuk! A maximális ajánlott adag: 1 adag naponta.

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termékek táplálékkiegeszítők, nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozást! A termékek potenciális allergén anyagot tartalmaz:tej, szója! A termékeket nem alkalmazhatják fiatalkorúak, terhes, terhességet tervező vagy szoptató nők! Gyermekektől távol tartandó! Tárolja hüvős, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve!  

Tápanyag összetétele: