Fehérje szeletek

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Dymatize Elite Protein Bar
  Kiszerelés: 70 gr szelet (1 adag) Az Elite Protein szelet segít biztosítani testünk fehérje szükségletét, amikor edzel és amikor egy falatozásra van szükséged. A Dymatize Elite Protein szelet ízletes módja annak, hogy elfogyaszd napi fehérjeszükségletedet mind az edzőteremben, mind napközben. ..
  Kiszerelés: 70 gr szelet (1 adag) Az Elite Protein szelet...
  Nettó: 734HUF 800HUF
 • Dymatize Super Mass Gainer Bar
  90gr szelet Super Mass Gainer egy fehérje szelet, amely a legjobb minőségű összetevőket tartamaz és egy finom módja, hogy növelje az izomtömeget és izomerőszerzést edzés közben . A szelet tartalmaz elegendő kalóriát, fehérjét és aminosavakat, amelyek támogatják a BCAA izomtömeg növekedését, az..
  90gr szelet Super Mass Gainer egy fehérje szelet, amely a...
  Nettó: 725HUF 790HUF1.000HUF
 • MusclePharm Combat Crunch Bar
  Kiszerelés: 63 gr szelet MusclePharm finom és sima textúrájú szelet. Egy szelet 20 gramm fehérjét tartalmaz, 12 gramm diétás rost és 25 gr szénhidrátot. Nem tartalmaz glutént. Javasolt használat: Fogyasszon  1-3 szeletet naponta, a fehérje szűkséglettől függően. Figyelem! A termék tápl..
  Kiszerelés: 63 gr szelet MusclePharm finom és sima textúr...
  Nettó: 826HUF 900HUF
 • MuscleTech Nitro-Tech Crunch Bar
  Kiszerelés: 65 gr szelet A Nitro-Tech Crunch Szelet egy nagy teljesítményű tiszta fehérjeszelet, amely adagonként 22 gramm magas minőségű fehérjét, 5 gramm rostot tartalmaz. A Nitro-Tech Crunch Szelet egy finom ízű energiaszelet , felesleges cukor és zsír nélkül, nagyszerű makrotápanyagokka..
  Kiszerelés: 65 gr szelet A Nitro-Tech Crunch Szelet egy n...
  Nettó: 780HUF 850HUF
 • ON Opti-Lean Meal Replacement Bar
  Kiszerelés: 60 gr  Az ON Opti-Lean Meal Replacement szelet jó minőségű fehérjében gazdag, kíváló rozsforrás és eősegíti a fogyást.  Opti – Lean szelet kínál:  20 gr lassú felszívódású fehérjét 200 kcal / szelet  6.5 gr rostokat Javasolt használat:  ..
  Kiszerelés: 60 gr  Az ON Opti-Lean Meal Replace...
  Nettó: 596HUF 650HUF
 • ON Opti-Lean Whey Bar
   Kiszerelés: 53 gr    Az ON Opti-Lean Whey szelet egy rostokban gazdag fehérje szelet, alacsony cukortartalmú, amely támogatja és karbantartja az izomnövekedés minőségét.A ON Opti-Lean Whey szelet olyan összetevőket is tartalmaz, mint a CLA, zöld tea és a L – karnitin, amely támogat..
   Kiszerelés: 53 gr    Az ON Opti-Lean Whey ...
  Nettó: 596HUF 650HUF