MyVitamins Vitamin D3 180 Softgels

MyVitamins Vitamin D3 180 Softgels

Gyártó: MyProtein
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 3.300HUF Nettó: 3.028HUF
Leírás

Kiszerelés:180 zselatin kapszula (180 adag)

D3-vitamin zsírban oldódó vitaminok közé tartozik. Bőrünkben nagy mennyiségben található egy bizonyos 7-dehidro-cholesterol nevű anyag, mely a napfény UVB sugarainak hatására kémiai átalakuláson megy keresztül, és ezáltal kialakul a D3-vitamin. Azok, akiket kevés napsugárzás érint hajlamosak a D-vitamin hiánya miatt kialakuló betegségekre. Kutatások bizonyítják, hogy a D3-vitamin segít a csontok és ízületek egészségének megóvásában. 

A D-vitamin két formában áll rendelkezésre a szervezet számára, D2 és D3 molekulaszerkezetben. Kutatások szerint a D3-vitamin sokkal jobban hasznosul mint a D2. További tanulmányok szerint a D-vitamin erősebb immunrendszer erősítő vitamin, mint a C-vitamin. A D-vitamin a zsírban oldódó képessége miatt a szervezetben könnyen elraktározódik, így az őszi hónapok után könnyebben átvészelhetőek a téli szezonális, fertőzés útján terjedő betegségek.

Sportolók szemszögéből is kiemelkedően fontos a D-vitamin jelenléte a szervezetben. Teljesítményfokozó tulajdonsága, a már bebizonyított gyulladáscsökkentő hatásában rejtőzik. Az is bizonyított a D-vitaminnal kapcsolatban, hogy elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb regenerálódást a sérült, legyengült szervezet számára.

Főbb Tulajdonságok:

  • fokozza az immunrendszer működését
  • javítja az egészségi állapotot, védi a csontok és fogak épségét.

A MyProtein D3-vitamin 2500 NE D3-vitamint tartalmaz adagonként.

Javasolt használat: 1 adag – 1 zselatin kapszula. Fogyasszon 1 zselatin kapszulát naponta, lehetőleg étkezés közben.

Figyelem! Ne lépje túl az ajánlott napi adag fogyasztást! A termék táplálékkiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot! Gyermekektől távol tartandó! Tárolja hűvös, száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől!

Tápanyag-összetétele: